Created with Sketch.

Recovery Email

Your account give you access to even more premium content, don't lose access to it. Provide a recovery email below.
  • Secondary E-mail

Een open brief van Bill McDermott, CEO van ServiceNow

Close Event Overlay.

De beste manier om hier doorheen te komen? Samen.

In reactie op de COVID-19-crisis zet ServiceNow technologie aan het werk. Het Now Platform® en de gratis community-apps die we vorige week hebben vrijgegeven, helpen organisaties over de hele wereld om de essentiële noodresponsworkflows die vereist zijn tijdens deze wereldwijde pandemie beter te beheren.
Het maakt een diepe indruk op ons dat bijna 1000 organisaties over de hele wereld, waaronder lokale, statelijke en federale instellingen, deze tools hebben gedownload. Veel instellingen activeerden de apps onmiddellijk voor een ongelooflijke en mogelijk levensreddend effect.
Het Washington State Department of Health en diens CIO, Jennifer McNamara, zijn een noemenswaardige partner in deze inspanningen. De community-app Emergency Response Operations is snel door hen ontwikkeld op het Now Platform. Ze hadden een digitale-workflowoplossing nodig om de noodrespons sneller te kunnen coördineren. De app heeft het Department of Health in staat gesteld om sneller te werken, mensen en logistiek beter te coördineren en realtime inzicht te krijgen in responsactiviteiten. En nu zijn we er trots op dat we met hen kunnen samenwerken om deze app gratis beschikbaar te maken voor iedereen.
Behalve op de Emergency Response Operations-app is ServiceNow ook trots op de snelle inspanningen van onze eigen technische teams om drie andere community-apps te ontwikkelen die u kunnen helpen: Emergency Outreach, Emergency Self Report en Emergency Exposure Management. Samen zijn deze vier community-apps ontworpen om klanten en anderen, waaronder overheidsinstanties en ondernemingen, te helpen complexe workflows voor noodrespons te beheren. De apps zijn gratis. Ze zijn configureerbaar. En ze zijn verkrijgbaar in de ServiceNow Store.
We zijn ook dankbaar voor de ondersteuning van onze partners, met name Accenture, Deloitte, DXC Technology, EY en KPMG. Elk van hen is snel naar voren gekomen om klanten te helpen deze community-apps te implementeren.
Niemand van ons zo slim als wij allen samen. En niemand slaagt alleen. Met diepe waardering erkennen we de gezamenlijke inspanningen van onze teams, partners en klanten erkennen om technologie in te zetten om mensen te ondersteunen.
Hartelijk dank aan iedereen die eraan werkt om de COVID-19-curve af te vlakken. Samen zullen we slagen.

Bill McDermott, CEO ServiceNow

We helpen u bij uw respons op COVID-19

digitale workflows</a> vereenvoudigen de complexiteit, zodat u zich kunt concentreren op het werk dat het belangrijkst is.">Wij zetten ons in om u te helpen bij het beheren van de unieke, snel veranderende uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt. Onze digitale workflows vereenvoudigen de complexiteit, zodat u zich kunt concentreren op het werk dat het belangrijkst is.

Apps voor het beheer van noodrespons

Begin uw respons op de uitdagingen die de COVID-19-pandemie presenteert met vier community-apps, gratis* voor klanten en anderen.

Emergency response to coronavirus for government agencies

Emergency Response Operations

Zet personeel en resources optimaal in om noodhulp te ondersteunen voor openbare instellingen en andere organisaties.

Connect with employees during the coronavirus pandemic

Emergency Outreach

Verspreid informatie en bevestig de veiligheid en locatie van medewerkers via e-mail of een mobiele app.

Employee illness and quarantine reporting for coronavirus

Emergency Self Report

Stel werknemers in staat te melden dat ze ziek zijn of klaar zijn om terug te keren, en start workflows om managers te helpen bij hun respons.

Coronavirus exposure management app

Emergency Exposure Management

Identificeer en beheer het blootstellingsrisico en wanneer bij een werknemer een ziekte wordt gediagnosticeerd.

ServiceNow partners support your coronavirus response

De kracht van samenwerking

Meer dan 70 van onze wereldwijde en regionale partners helpen klanten snel te reageren op de COVID‑19‑crisis.

Community resources to support your coronavirus response

Onze commitment aan u

Om u te helpen efficiënt te blijven werken en kritieke workflows te implementeren tijdens de COVID‑19‑crisis, bieden we aanvullende ondersteuning, waaronder:

  • Een commitment om vrijwel 100% uptime voor ServiceNow®‑instanties te handhaven
  • Community‑ondersteuning zodat u met andere gebruikers kunt communiceren
  • Een suggestieportal waar u ideeën voor nieuwe apps of functies kunt delen